CSOBÁNKI PÉTER gyógymasszőr

Abban a szerencsében volt részem, hogy kiváló elméleti és gyakorlati tanáraim voltak, illetve a gyakorlati oktatást a Szt. Lukács Gyógyfürdő és Uszoda, gyógyszolgáltatásait biztosító helységeiben végeztem. Köszönet Nekik, hogy általuk megtanulhattam a szakmát, ami képessé tett arra, hogy enyhülést, felfrissülést hozzak az emberek életébe és láthassam egészségük és vitalitásuk visszanyerése felett érzett örömüket. A visszajelzések tovább sarkalnak a megszerzett tudás bővítésére, az újabb lehetőségek, technikák megismerésére és alkalmazására. Jó egészséget kívánok Önöknek és szeretteiknek.

Az otthoni masszázs előnyei:

  • Kényelmes, mert időt, energiát és utazási költséget takarít meg.
  • Kezelés után ön pihenhet, ami sokat javít a masszázs hatékonyságán.
  • Higiénikus, mert ön saját lepedőjét törölközőjét használja, ha esetleg mozgásában korlátozott, akkor sem marad le a kezelésről.
  • Masszírozás közben nem tudom felvenni a telefont. Kérem szám kijelzetten hívjon, később visszahívom.

Hangmasszázs Peter Hess módszere alapján

A "Peter Hess Hangmasszázs" alapképzés sikeres elvégzésével, képesítést kaptam a hangmasszázs felelősségteljes és szakszerű alkalmazására. Büszke vagyok arra, hogy a Peter Hess módszerei alapján alkalmazott hangmasszást, a PH Akadémia Magyarország szemináriumvezetőjétől és kiváló oktatójától - Radnai Zsuzsanna - ismerhettem, tanulhattam meg.
Elérhetőségek, bejelentkezés:
Tel: +36 30 4194051
honlap: www.csobi.hu
www.facebook.com/csobimasszazs
e-mail: csobipe@gmail.com