Masszázsról

A masszázs nagyon sokrétű, alkalmazható egészséges embereken frissítő, kondicionáló céllal, a hiányos testmozgás pótlására. A gyógyításra való alkalmazása a legkülönbözőbb betegségeknél történhet, leggyakrabban a mozgásszervi betegek kezelésénél alkalmazzák. Újra aktiválható a szervezet természetes sejtregeneráló és fiatalító folyamata. Ezáltal új egészséges és élhető életet hozhat azok számára, akik ezeket a masszázs kezeléseket igénybe veszik. Javul a vérkeringés és felgyorsul a sejtek oxigénellátása. A szervezet önmaga állítja helyre természetes egyensúlyát.

A masszázs olyan terápia, mely érintésen keresztül teremti meg a test egyensúlyát. Az izomszövetekben feszültség, méreganyagok gyülemlenek fel, melynek feloldása lehetővé teszi, hogy a test ellazuljon és hatékonyan működjön. A méreganyagok a véráramba ürülnek, fontos, hogy sok vizet fogyasszunk. Ez nem csak a mérgeket mossa ki a szervezetből, segít abban is, hogy testünk újra elérje az optimális egészségi állapotát. A masszázzsal megszűnik az izmok feszültsége és az elme is ellazul.

Minden masszázs alapja a kézzel történő érintés, a test felszínes rétegein kézzel végzett mechanikus kezelés, meghatározott fogások sorrendben kivitelezett sorozata. Begyakorolt, módszeres, rendezett módon, megfelelő erejű, ritmikus mozgásokkal, terápiás céllal végrehajtott tevékenység.
Elérhetőségek, bejelentkezés:
Tel: +36 30 4194051
honlap: www.csobi.hu
www.facebook.com/csobimasszazs
e-mail: csobipe@gmail.com