Gyógymasszázs

Orvosi utasításra, gyógyító céllal történő kezelés, illetve kezelések sorozata. Egyéb fizioterápiás kezelésekkel kombinálható.

Kötőszöveti masszázs

A kötőszövet szerepe sokrétű. Részt vesznek a szervek táplálásában, raktározásban, védelmet nyújtanak a fizikai, mechanikai ártalmakkal szemben. Duzzadó és sorvadó képességét könnyen változtatja. Ezen tulajdonságok képezik a hátterét a kötőszöveti masszázsnak. Ezek a kezelések, módszerek nem kellemesek, de annál hatékonyabbak.

Szegment masszázs

Egyes szervek azonos gerincvelői szegmentumokból nyerik idegi ellátottságukat, így funkcionális kölcsönhatásban állnak egymással. Egy szerv megbetegedésekor, az azonos szegmentumokhoz tartozó bőrfelületen, izmon, ízületen idegi elváltozás jelentkezik. A szegment masszázs célja, hogy a megfelelő szegmentumokban kifejtett hatással a betegséget fenntartó reflexkört megszakítsa, a szegment szöveti állapotában kialakult kóros funkciókat normalizálja.

Csonthártyamasszázs

A test (csont) „sérült” részein masszírozza a csonthártyát. A kívánt terápiás hatást a kezelendő felületre gyakorolt szisztematikus nyomás kifejtésével éri el a masszőr. A csonthártya gazdag idegvégződésekben és igen érzékeny a nyomásra. Ezek a kezelések, módszerek nem kellemesek, de annál hatékonyabbak.

Nyirokmasszázs

Gyengéd, finom, ismétlődő mozdulatokra épül. Drén: elvezetést jelent. A nyirokrendszert a bőr és a kötőszövet masszírozásával aktiváljuk. Lehetőséget adunk a testnek a felhalmozott mérgek és salakanyagok gyorsabb kiválasztására. Elvezeti a nyirokfolyadékot. Csökkenti a szöveti ödémákat. Mérséklődik a nyomás miatti fájdalom, feszülés. Élénkül a nyirokrendszer működése és a vérkeringés. Aktiválja az immunrendszert és a sejt- anyagcsere folyamatokat. Fokozódik a salakanyagok felvétele a véráramba. Hat a vénákra is. Általánosan közérzetjavító. Relaxál testi, idegi, agyi szinten. Felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Mérsékli a cellulitist.
Elérhetőségek, bejelentkezés:
Tel: +36 30 4194051
honlap: www.csobi.hu
www.facebook.com/csobimasszazs
e-mail: csobipe@gmail.com